Bezy Orzechowe

Bezy Orzechowe
Przepis bezy orzechowe mogą być wykonane w około 1 godzinę i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 12g tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga kremu z kamienia nazębnego, białek jaj, lodów i soli. Kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 29%. Bezy Z Masłem Orzechowym, Bezy, oraz Bezy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij białka, krem z kamienia nazębnego, wanilię i sól na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Upuść osiem kopców na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia. Uformuj w 3 cale. kubki z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 250° przez 1 godzinę lub do zestalenia i wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku na 1 godzinę. Podawać bezy z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn