Bezy Niespodzianki

Bezy Niespodzianki
Niespodzianka bezy jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz cukier, białka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bezy Niespodzianki, Bezy, oraz Bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij białka, sól, śmietanę z kamienia nazębnego, cukier i wanilię, aż beza będzie sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
3
Wchodzisz w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
4
Umieść 1 łyżeczkę bezy na wyłożonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn