Bezy Kokosowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bezy Kokosowe spróbować. Ten przepis służy 31 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, kakao, szczypta soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezy Kokosowe, Bezy Czekoladowo-Kokosowe, oraz Bezy Kokosowo-Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać śmietanę z kamienia nazębnego, soli i białek; ubijać mikserem ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodawać ekstrakty; ubijać aż do wymieszania (nie przegryzać). Delikatnie złożyć w kokosie. Kropla przez zaokrąglone łyżki, 2 cale od siebie, na 2 blachy do pieczenia pokryte pergaminem.
Piec w 250 przez 1 godzinę, aż bardzo lekko rumiane i prawie chrupiące, przełączanie blach do pieczenia i obracając przód do tyłu w połowie czasu pieczenia.
Wyjąć z piekarnika. Schłodzić przez 25 minut(bezy będą chrupiące, gdy ostygną).
Posypać równomiernie 1 łyżką kakao.