Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi
Orzechowo-czekoladowe bezy to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 80 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilii, orzechy laskowe -, Splenda brown sugar blend, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym, Bezy Czekoladowo-Orzechowe, oraz Czekoladowe Bezy.
Instrukcje
Arkusze cookie Line z pergaminem lub Silpat.In miskę średnią, ubić białka, aż uformują się sztywne szczyty. Ubij waniliową i brązową mieszankę cukru lub brązowego cukru. Złożyć orzechy i frytki.Wyłóż arkusz ciasteczek z pergaminem. Upuść ciasto na papier z zaokrągloną łyżeczką.
Piec około 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić ciasteczka na blasze do pieczenia. Jeśli wolisz bardziej chrupiące ciastko, wyłącz ogrzewanie w piekarniku i pozostaw ciasteczka na chwilę w zamkniętym piekarniku. Te zamarzają bardzo dobrze.