Bezy Bezowe Miętowe
Bezy bezowe miętowe bezy czekoladowe mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, białka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Bezy Bezowe Miętowe, Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym, oraz Zdrowe lody miętowe z czekoladą [niski poziom cukru, wysokie białko, bezglutenowe].
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°. linia 2 duże arkusze cookie z gotowania pergaminu papieru.
W średniej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na małej prędkości,aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, bijąc na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat w ekstrakt z mięty i kolor żywności. Złożyć w 1/2 szklanki czekolady chipsy. Na arkuszach ciastek, kropla bezy przez łyżki stołowe o 1 cal od siebie.
Piec 2 godziny. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami na noc.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa skracanie i pozostałe 1 szklanka czekolady chipsy odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż stopiony i chipsy mogą być mieszane gładko. Dno każdego ciastka zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Powrót do arkuszy cookie; odstawić 2 godziny, aż czekolada jest ustawiona. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.