Bezmleczne Śmietankowe Filiżanki Ze Szpinakiem Parmezanem
Bezmleczne śmietany szpinak parmezan kubki może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 118 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 643 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, gałka muszkatołowa, ciasto i ciasto ciasto crust, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Szpinak" Śmietankowy " Bezmleczny, Szpinakowy Makaron Penne z prażonymi migdałami i Bezmlecznym "parmezanem kremowym", oraz Śmietana Szpinak Filo Filiżanki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425ºF. Zagniataj ciasto, aż zmięknie i nie będzie kruche. Naciśnij 1 zaokrąglone łyżeczki do herbaty w dolnej i górnej części każdej z 24 miseczek mini muffin, rozciągając ciasto 1/4 cala nad krawędzią kubka.
Piec 16 do 18 minut lub aż dmuchane i złoty kolor. Wyjąć i odłożyć na bok do ostygnięcia
Umieścić olej kokosowy w średniej saute patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować, mieszając, aż miękkie i pachnące, o 2 protokół.
Dodaj tak pyszny śmietanę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową i gotuj, aż śmietana zmniejszy się o połowę, około 4 minut, a następnie dodaj Parmę, po dokładnym wymieszaniu dodaj mrożony szpinak.
Zdjąć z ognia. Łyżkę do chłodnych miseczek. Po spożyciu rozgrzewasz tuż przed podaniem