Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas
Need a deser bezglutenowy? Bezmleczne czerwone jagody migdałowe mleko Panna Cottas może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sproszkowaną żelatynę kwitnącą w wodzie 2 tb, mleko migdałowe nie-mleczne, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas, Red Berry Almond Milk Panna Cottas, oraz Bezmleczna wołowina Stroganoff z mlekiem migdałowym.
Instrukcje
W maszynce, puree maliny i czerwoną porzeczkę razem i podzielić mieszaninę między 4-6 szklanek. Zamrozić (patrz uwaga).
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem żelatyny, w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Podgrzać żelatynę w kuchence mikrofalowej przez 8 sekund i szybko wymieszać z mieszaniną kremu. Jeśli nie masz kuchenki mikrofalowej, Ustaw filiżankę z żelatyną w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby zbliżyć się do połowy boków żelatynowej Miski, na średnim ogniu i pozwól, aby żelatyna stopiła się w ten sposób.
Niech mieszanina panna cotta ostygnie do lata.
Wyjąć szklanki z zamrażarki i powoli wlać śmietanę na puree z czerwonych jagód i pozostawić do lodówki na co najmniej 3 godziny.W razie potrzeby udekoruj świeżymi jagodami.