Bezglutenowy Sernik Szarlotka

Bezglutenowy Sernik Szarlotka
Przepis bezglutenowy Sernik Szarlotka jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 14 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jeśli masz pod ręką jabłka, cukier, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zdrowy Dip z sernikiem Szarlotkowym (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, o niskiej zawartości tłuszczu, wysokiej zawartości białka i bezglutenu), Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Bezglutenowe Karmelowe Batoniki Jabłkowe dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn