Bezglutenowy Różowy Proszek Puff Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowy różowy proszek Puff Crunch spróbować. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, płatki ryżowe, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Gluten & Nut Free Toffi Crunch Kora {Rafinowany Bez Cukru}, Bezglutenowe Ciasto Francuskie, oraz Bezglutenowe Pieczone Kulki Francuskie Z Serem.
Instrukcje
Zmierz płatki do dużej miski.
W 1-quart microwavable bowl, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło odkryte na wysoki 1 minutę. Mieszać; kuchenka mikrofalowa 15 do 30 sekund dłużej lub aż mieszanina może być mieszana gładko. Wymieszać wanilią.
Wlać płatki zbożowe, mieszając do równomiernego pokrycia.
W 2-galonowej dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj cukier puder i żelatynę.
Dodać mieszankę zbożową. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż będzie dobrze pokryty.
Rozprowadzić na papierze woskowanym; schłodzić około 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.