Bezglutenowy Pikantny Sos Orzechowy

Bezglutenowy Pikantny Sos Orzechowy
Bezglutenowy pikantny sos orzechowy to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz paprykę jalapeno, ząbki czosnku, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno), Makaron z brokułami i sosem orzechowym (wegański i bezglutenowy), oraz Makaron w kremowym sosie kokosowo-orzechowym {wegańskie i bezglutenowe} dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSos
Magazyn