Bezglutenowe szparagi i kukurydza z polewą miodowo-musztardową

Bezglutenowe szparagi i kukurydza z miodem musztarda glazury może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, przyprawa cytrynowo-pieprzowa, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), Bezglutenowe to ja: skrzydełka z kurczaka musztarda MIODOWA, oraz Bezglutenowe pieczone nuggetsy z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów i wyrzucić.
Kroić włócznie na 1-calowe kawałki.
W rondlu 2-quart, podgrzać 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Dodać szparagi i kukurydzę; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 8 minut lub aż szparagi będą chrupiące; odcedzić.
W małej misce wymieszaj musztardę, miód i przyprawę cytrynowo-pieprzową. Wymieszać z gorącymi warzywami.