Bezglutenowe Szczenięta Hush
Przepis bezglutenowe szczenięta Hush jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 728 kalorii, 1G białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 287 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz gumę ksantanową, jajko, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Hush Puppies, Hush Puppies, oraz Hush Puppies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubij razem mąkę kukurydzianą, mąkę z białego ryżu, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól, soda oczyszczona, proszek chipotle (jeśli używasz), i guma ksantanowa.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na wysokim ogniu do 177° i wyregulować płomień, aby utrzymać temperaturę. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
W średniej misce ubij razem cebulę, czosnek, mleko i jajko.
Wlać mokre składniki do suchych składników i mieszać razem, aż będą gładkie, ale niektóre grudki pozostaną. Upuść ciasto, około 2 łyżeczki na raz do gorącego oleju, aż będziesz miał tuzin szczeniąt hush. Smażyć przez dwie minuty, a następnie obrócić. Smażyć na złoty kolor, o 2 minuty dłużej.
Usuń szczenięta hush z oleju za pomocą skimmera.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciasto.