Bezglutenowe Potrójne Berry Mini Serniki
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 163 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jagody, cukier, płatki zbożowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowe Mini Jagodowe Serniki Wirowe, Mini serniki z białej czekolady {bezglutenowe + niskotłuszczowe}, oraz Bezglutenowe Mini Jagodowe Serniki Wirowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300ºF. Linia 12 regularnych kubków na muffinki z papierowymi kubeczkami do pieczenia.
W średniej misce wymieszać składniki skórki. Wciśnij około 1 łyżki mieszanki skorupy na dno każdego wyłożonego kubka muffin.
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Dodać 1/3 szklanki cukru i jajko. Beat na średniej prędkości około 2 minut lub do gładkiej.
Dodaj jogurt i skrobię kukurydzianą. Beat na niskiej prędkości, aż gładka. Łyżka około 3 łyżki ciasta do każdej filiżanki muffin.
Piec 20 do 25 minut lub aż krawędzie są twarde i środek jest jiggly. Wyłączyć piekarnik; schłodzić w piekarniku 30 minut z zamkniętymi drzwiami.
Wyjąć z piekarnika do regału chłodzącego; schłodzić w temperaturze pokojowej 30 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Wyjąć z patelni na muffinki.
Top serniki ze świeżymi owocami. W małej misce do mikrofali, mikrofalowe kawałki czekolady odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia i gładkie.