Bezglutenowe Pieczone Pączki Czekoladowe
Bezglutenowe pieczone pączki czekoladowe to śniadanie, które serwuje 12. Jedna porcja pokrywa 1% Twoich codziennych potrzeb z witamin i minerałów, ten przepis można zatem uznać za nie najmniej zdrowy. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Koszty It 29 centów za porcję-- uważamy, że to jest bardzo przystępne cenowo. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1048 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, olej roślinny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez www.seriouseats.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i bezglutenowe dieta. Spróbuj Bezglutenowe Pieczone Pączki Czekoladowe, Bezglutenowe Pieczone Pączki Z Dyni, oraz Pączki Jabłkowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W średniej misce wymieszać mąkę owsianą, cukier granulowany, skrobię ziemniaczaną, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i gumę ksantanową.
Dodaj jajko, śmietanę, mleko i olej roślinny.
Trzepaczka, aż ciasto będzie gładkie. Pozostawić ciasto na pięć minut. Lekko płaszcz patelni z nonstick gotowania sprayu. Wypełnić ubytki mniej więcej w połowie ciasta.
Piec, aż pączki wiosna z powrotem do dotyku, o dziesięć minut. Przekręć pączki na stojak z drutu, aby ostygły. Powtórz z pozostałym ciasto. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia pączków.
Umieść stojak z drutu na wyłożonej pergaminem patelni do pieczenia.
W miseczce wymieszać cukier puder, mleko, wanilię i ekstrakt z cytryny. Pączki Dip, jeden po drugim, do glazury. Wytrząsnąć nadmiar glazury.
Umieść zanurzone pączki na stojaku z drutu. Pączki należy przechowywać w temperaturze pokojowej do trzech dni.