Bezglutenowe Ooey Lepkie Rocky Road Bary
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe ooey lepki Rocky Road bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 281 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pekan, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ooey Gooey Rocky Road Cookies, Bezglutenowe Krówki Rocky Road, oraz Ooey Lepkie Batony Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać masło, jajko i wanilię do wymieszania. Wymieszać z ciasteczkami, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Równomiernie nacisnąć ciasto na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do góry jest złoty kolor i centrum puffs lekko. Natychmiast posypać kawałki czekolady na skorupie.
Odstawić 3 do 5 minut lub aż czekolada zacznie się topić. Delikatnie rozprowadzić czekoladę równomiernie na skórce.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Posypać orzechami i pianką na roztopionej czekoladzie. Broil z góry 5 do 6 cali od ciepła 20 do 30 sekund lub aż pianki są tosty. (Patrz uważnie; pianki szybko zbrązowieją.) Cool 30 do 45 minut, aby służyć ciepłe lub chłodne całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty.