Bezglutenowe Masło Orzechowe Cookie Kubki
Ten przepis służy 60. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz wanilię, czekolada chip Cookie mix, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Valentine Peanut Butter Cups {Bezglutenowe, Bezmleczne & Przyjazny Dla Diabetyków}, Zdrowe domowe masło orzechowe kubki (bez cukru, low carb, bezglutenowe), oraz Domowe Masło Orzechowe Kubki (Bezglutenowe, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 24 mini kubków na muffiny.
W dużej misce, mix Cookie mix, jajko, masło i wanilia z łyżką. Wymieszać z masłem orzechowym.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki.
Miejsce w kubeczkach na muffinki.
Piec 9 do 11 minut lub aż po prostu lekko rumiane. Natychmiast naciśnij cukierki z masłem orzechowym w środku każdego ciastka. Schłodzić 5 minut przed wyjęciem z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić. Powtórz z pozostałym ciastem.