Bezglutenowe Hot Cross bułki z kremem nerkowca Cheeze lukrem

Bezglutenowe Hot Cross bułki z kremem nerkowca Cheeze lukrem
Bezglutenowe Hot Cross Buns z kremem nerkowca Cheeze lukrem jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 179 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier puder, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 146 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bezglutenowe bułeczki na gorąco, Bułeczki Krzyżowe Bezmleczne, oraz Kremowy krem z nerkowca (surowy, bezglutenowy, bezmleczny, bez soi, Gr dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić ciepłe mleko, cukier i drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Niech usiąść na 5 minutes.In osobne naczynie, wymieszać len i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Siemię LnianeSiemię Lniane
3
Odstawić na kilka minut.
4
Dodaj mąkę, skórkę, sok, mus jabłkowy / olej i przyprawy do miski miksera stojącego z uchwytem na wiosło (lub można mieszać ręcznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać mieszaninę mleka i drożdży oraz zawiesinę lnu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Siemię LnianeSiemię Lniane
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
6
Wymieszać ze średnią prędkością przez około 3 minuty lub aż ciasto będzie ładne i przewiewne.
7
Suszone owoce odsączyć i delikatnie wymieszać z cieście.Zalać wnętrze miski sprayem do pieczenia lub olejem. Wyłóż ciasto do miski, przykryj ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 1 godzinę.Na blasze wyłożonej pergaminem lub silikonową matą do pieczenia, zgarniaj kopce ciasta (w sumie około 28), tak aby były oddzielnymi rolkami,ale tylko dotykając. Mokrymi dłońmi lekko wygładzić wierzchołki i wyszczotkować niewielką alternatywą dla mleka bezmlecznego.Weź patelnię 9×13 cali i napełnij ją do połowy wodą i umieść na Dolnym stojaku w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 204°. po nagrzaniu piekarnika wsuń rolkę do piekarnika na stojaku nad wodą i piecz przez 20 minut lub do złotego koloru na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut MlekaSubstytut Mleka
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Suszone OwoceSuszone Owoce
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Niech ostygnie całkowicie przed icing.In blender, puree orzechy nerkowca z jogurtem, sok z cytryny, i wanilii, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlej mieszaninę do miski i ubijaj z cukrem pudrem, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję i smak na lekko gęstą, ale wciąż lejącą się polewę (około 2 szklanki).Z woreczkiem rurowym z plastikowym woreczkiem z dolnym rogiem wyciętym (bardzo małe cięcie), polewaj glazurę w jednej linii na całej długości całej patelni, a następnie jedną na całej szerokości. Powtarzaj tak długo, aż na każdym z nich pojawi się wzór Krzyża.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwealternatywa dla ciepłego mleka bezmlecznego (tak pyszne mleczne oryginalne mleko migdałowe), plus dodatkowe do szczotkowaniaalternatywa dla ciepłego mleka bezmlecznego (tak pyszne mleczne oryginalne mleko migdałowe), plus dodatkowe do szczotkowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona żurawina (lub suszone owoce według uznania), namoczona w wystarczającej ilości gorącej wody, aby pokryćsuszona żurawina (lub suszone owoce według uznania), namoczona w wystarczającej ilości gorącej wody, aby pokryć170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgewaniliowy jogurt bezmleczny po grecku (np. tak pyszny jogurt grecki z mlekiem kokosowym)waniliowy jogurt bezmleczny po grecku (np. tak pyszny jogurt grecki z mlekiem kokosowym)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBezglutenowa mąka uniwersalna (produkty Pamela Amazing Wheat Free & Gluten-free Bread Mix)Bezglutenowa mąka uniwersalna (produkty Pamela Amazing Wheat Free & Gluten-free Bread Mix)0Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusiemię lniane mielonesiemię lniane mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1Sok z cytrynySok z cytryny2Skórka pomarańczy plus sok z 1 pomarańczySkórka pomarańczy plus sok z 1 pomarańczy454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge5 cukierków Peachie-O5 cukierków Peachie-O2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesurowe orzechy nerkowca (moczone przez 3 godziny, jeśli to możliwe, a następnie odsączone)surowe orzechy nerkowca (moczone przez 3 godziny, jeśli to możliwe, a następnie odsączone)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzony mus jabłkowy lub olejniesłodzony mus jabłkowy lub olej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia2
Magazyn