Bezglutenowe Hot Cross bułki z kremem nerkowca Cheeze lukrem

Bezglutenowe Hot Cross bułki z kremem nerkowca Cheeze lukrem
Bezglutenowe Hot Cross Buns z kremem nerkowca Cheeze lukrem jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 179 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier puder, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 146 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bezglutenowe bułeczki na gorąco, Bułeczki Krzyżowe Bezmleczne, oraz Kremowy krem z nerkowca (surowy, bezglutenowy, bezmleczny, bez soi, Gr dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić ciepłe mleko, cukier i drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Niech usiąść na 5 minutes.In osobne naczynie, wymieszać len i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Siemię LnianeSiemię Lniane
3
Odstawić na kilka minut.
4
Dodaj mąkę, skórkę, sok, mus jabłkowy / olej i przyprawy do miski miksera stojącego z uchwytem na wiosło (lub można mieszać ręcznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mieszaninę mleka i drożdży oraz zawiesinę lnu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Siemię LnianeSiemię Lniane
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Wymieszać ze średnią prędkością przez około 3 minuty lub aż ciasto będzie ładne i przewiewne.
7
Suszone owoce odsączyć i delikatnie wymieszać z cieście.Zalać wnętrze miski sprayem do pieczenia lub olejem. Wyłóż ciasto do miski, przykryj ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 1 godzinę.Na blasze wyłożonej pergaminem lub silikonową matą do pieczenia, zgarniaj kopce ciasta (w sumie około 28), tak aby były oddzielnymi rolkami,ale tylko dotykając. Mokrymi dłońmi lekko wygładzić wierzchołki i wyszczotkować niewielką alternatywą dla mleka bezmlecznego.Weź patelnię 9×13 cali i napełnij ją do połowy wodą i umieść na Dolnym stojaku w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 204°. po nagrzaniu piekarnika wsuń rolkę do piekarnika na stojaku nad wodą i piecz przez 20 minut lub do złotego koloru na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut MlekaSubstytut Mleka
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Suszone OwoceSuszone Owoce
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Niech ostygnie całkowicie przed icing.In blender, puree orzechy nerkowca z jogurtem, sok z cytryny, i wanilii, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wlej mieszaninę do miski i ubijaj z cukrem pudrem, aż uzyskasz odpowiednią konsystencję i smak na lekko gęstą, ale wciąż lejącą się polewę (około 2 szklanki).Z woreczkiem rurowym z plastikowym woreczkiem z dolnym rogiem wyciętym (bardzo małe cięcie), polewaj glazurę w jednej linii na całej długości całej patelni, a następnie jedną na całej szerokości. Powtarzaj tak długo, aż na każdym z nich pojawi się wzór Krzyża.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwealternatywa dla ciepłego mleka bezmlecznego (tak pyszne mleczne oryginalne mleko migdałowe), plus dodatkowe do szczotkowaniaalternatywa dla ciepłego mleka bezmlecznego (tak pyszne mleczne oryginalne mleko migdałowe), plus dodatkowe do szczotkowania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona żurawina (lub suszone owoce według uznania), namoczona w wystarczającej ilości gorącej wody, aby pokryćsuszona żurawina (lub suszone owoce według uznania), namoczona w wystarczającej ilości gorącej wody, aby pokryć1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.waniliowy jogurt bezmleczny po grecku (np. tak pyszny jogurt grecki z mlekiem kokosowym)waniliowy jogurt bezmleczny po grecku (np. tak pyszny jogurt grecki z mlekiem kokosowym)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBezglutenowa mąka uniwersalna (produkty Pamela Amazing Wheat Free & Gluten-free Bread Mix)Bezglutenowa mąka uniwersalna (produkty Pamela Amazing Wheat Free & Gluten-free Bread Mix)0Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasiemię lniane mielonesiemię lniane mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1Sok z cytrynySok z cytryny2Skórka pomarańczy plus sok z 1 pomarańczySkórka pomarańczy plus sok z 1 pomarańczy4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesurowe orzechy nerkowca (moczone przez 3 godziny, jeśli to możliwe, a następnie odsączone)surowe orzechy nerkowca (moczone przez 3 godziny, jeśli to możliwe, a następnie odsączone)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzony mus jabłkowy lub olejniesłodzony mus jabłkowy lub olej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia2
Magazyn