Bezglutenowe Harissa Pieczone Tacos Ze Słodkich Ziemniaków

Bezglutenowe Harissa Pieczone słodkie ziemniaki Tacos jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser feta, quinoa, słodkie ziemniaki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Bezglutenowe Harissa Pieczone Tacos Ze Słodkich Ziemniaków, Czarny ryż z pieczoną dynią, Harissanem i kozim serem {bezglutenowy, + Wegetariański}, oraz Jesienna Sałatka Chop z pieczonych buraków + Słodki Ziemniak i jabłko Dijon Dressing (bezglutenowe & łatwo wegańskie!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. w średniej misce, wrzucić składniki nadzienia ziemniaków, kawałki powłoki równomiernie. Ułóż na nieprzetworzonym dużym arkuszu ciasteczek.
Piec 25 minut; wymieszać.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub do złotego koloru i chrupiące.
Tymczasem wymieszać składniki Herbed Sałatka, dobrze mieszając; odstawić. W rondlu 2-quart, podgrzać 2 szklanki wody do wrzenia.
Dodaj quinoa; gotować 10 protokół.
Dobrze spuścić. Ułóż na innym arkuszu ciasteczek, wymieszaj z 2 łyżeczkami oleju.
Umieść arkusz cookie quinoa w piekarniku ze słodkimi ziemniakami w ciągu ostatnich 10 minut czasu pieczenia do toastów lekko, mieszając raz.
Napełnij każdą tortillę nadzieniem ziemniaczanym, sałatką, łyżką jogurtu i 1 łyżką opiekanej quinoa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.