Bezglutenowe migdałowe ciasto kawowe może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 83 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę mąki ryżowej betty, proszek do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezglutenowe Migdałowe Ciasto Kawowe Z Jagodami, Bezglutenowe ciasto kawowe migdałowo-malinowe, oraz Migdałowo-jagodowe ciasto kawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°. tłuszcz i mąka dno i Strona 9-calowy Okrągły patelni ciasto ze skracania i mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
W dużej misce, beat 3/4 szklanki cukru granulowanego, zmiękczone masło i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Beat w 1/2 szklanki mleka i 1 łyżeczka wanilii tylko do blended. Wymieszaj mieszankę mąki, proszek do pieczenia, gumę ksantanową i sól.