Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Ice Box
Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz jajko, chipsy czekoladowe, czekolada chip cookie mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, Bezglutenowe czekoladowe ciasto kubek dla dwojga, oraz Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, wymieszać mix cookie, masło, 1 łyżeczka wanilii i jajko, aż miękkie formy ciasta.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek, aby uzyskać 36 ciasteczek.
Piec 8 do 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce ubij śmietanę do ubijania, ser mascarpone, cukier, kakao i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą.
Aby zmontować ciasto, ułóż 7 ciastek na dnie 8-lub 9-calowej patelni springform. Rozdziel 1 dodatkowy plik cookie, aby wypełnić spacje.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszaniny bitej śmietany równomiernie na ciastkach. Ułóż 7 więcej ciastek na bitej śmietany warstwy; top z dodatkowym 1 szklanka bitej śmietany mieszaniny. Powtórz jeszcze 3 razy z pozostałymi ciastkami i bitą śmietaną.
Rozłóż górę gładko; przykryj folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin.
Aby służyć, Uruchom ostry nóż wokół krawędzi patelni, aby uwolnić ciasto.
Umieść ciasto na talerzu.
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.