Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym

Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym
Bezglutenowe ciastka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 408 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, proszek do pieczenia, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowy, Bezmleczny Syrop Czekoladowy, Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym, oraz Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj patelnię 9×13 cali z rzepą spray.In duża miska do mieszania, połączyć olej, miód, mleko ryżowe, siemię lniane i wanilia (dodać w kolejności), i mieszać przez 2 minuty na średniej wysokiej prędkości.Stopniowo mieszać w brązowej mąki ryżowej, mąki amarantus, i kakao w proszku (dodać w kolejności), i wymieszać na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka AmarantowaMąka Amarantowa
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
Siemię LnianeSiemię Lniane
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia (w kolejności) i wymieszaj na średniej prędkości przez 1 minutę.Wymieszać z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wlać do przygotowanej patelni i piec przez 18 do 20 minut. Schłodzić przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn