Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym
Bezglutenowe ciastka czekoladowe z domowym syropem czekoladowym to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 408 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, proszek do pieczenia, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowy, Bezmleczny Syrop Czekoladowy, Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym, oraz Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj patelnię 9×13 cali z rzepą spray.In duża miska do mieszania, połączyć olej, miód, mleko ryżowe, siemię lniane i wanilia (dodać w kolejności), i mieszać przez 2 minuty na średniej wysokiej prędkości.Stopniowo mieszać w brązowej mąki ryżowej, mąki amarantus, i kakao w proszku (dodać w kolejności), i wymieszać na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Amarantowa
Papier Ryżowy
Mleko Ryżowe
Siemię Lniane
Cukierki Waflowe Necco
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Uda I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia (w kolejności) i wymieszaj na średniej prędkości przez 1 minutę.Wymieszać z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.