Bezglutenowe Bisquick Peanut Butter Blossoms
Bezglutenowe Bisquick Peanut Butter Blossoms jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 78 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz brązowy cukier, masło, masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Bisquick® Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Peanut Butter Blossoms-Bezglutenowe, oraz Peanut Butter Blossoms-Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru granulowanego, brązowy cukier, masło orzechowe, skrócenie, masło i jajko. Mieszać w Bisquick mix. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, umieścić pozostałe 1/4 szklanki cukru granulowanego. Uformuj ciasto na 1-calowe kulki; zwiń w granulowanym cukrze. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości 2 cali od siebie.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast top każde ciastko z 1 czekolada mleczna cukierki, naciskając mocno tak cookie pęknięcia wokół krawędzi.
Usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.