Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem z serem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi

Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem z serem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi
Przepis bezglutenowe Apple Spice Cupcakes z Klon serek lukier i kandyzowane orzechy włoskie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 35 minut. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Jabłko Cynamon bary z chudego Klon twarogowy lukier, Babeczki waniliowe z lukrem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść Reynolds Baking Cup w każdej z 16 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, cynamon, gałka muszkatołowa, woda, 1/2 szklanki masła, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z posiekanym jabłkiem. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce, beat 1/2 Puchar niesolone masło, Serek i syrop klonowy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier puder, ubić na gładką masę. Lukier na schłodzone babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
6
Posypać glazurowanymi orzechami włoskimi. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn