Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem z serem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi

Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem z serem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi
Przepis bezglutenowe Apple Spice Cupcakes z Klon serek lukier i kandyzowane orzechy włoskie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 35 minut. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Jabłko Cynamon bary z chudego Klon twarogowy lukier, Babeczki waniliowe z lukrem klonowym i kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Bezglutenowe babeczki Apple Spice z lukrem cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść Reynolds Baking Cup w każdej z 16 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, cynamon, gałka muszkatołowa, woda, 1/2 szklanki masła, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z posiekanym jabłkiem. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W dużej misce, beat 1/2 Puchar niesolone masło, Serek i syrop klonowy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać cukier puder, ubić na gładką masę. Lukier na schłodzone babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
6
Posypać glazurowanymi orzechami włoskimi. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn