Beza Czekoladowo-Żurawinowa
Beza czekoladowo-żurawinowa to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis służy 45. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz czekoladę Piekarską, cukier granulowany, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Bezowe Żurawinowe, Ciasto Bezowe Żurawinowe, oraz Ciasto Bezowe Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Ubij białka i śmietanę Tatar w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając z dużą prędkością, aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj cukier puder, 1 łyżka. na raz, bicie dobrze po każdym dodatku. (Beza zacznie świecić.) Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać z żurawiną i czekoladą.
Rozprowadzić na przygotowanej blachy do pieczenia w ciągu 1/2 cala krawędzi blachy do pieczenia.
Piec 2 godziny. Wyłącz piekarnik.
Pozostaw bezę w piekarniku na 2 do 2-1 / 2 godzin lub do czasu, aż beza zostanie schłodzona i całkowicie wysuszona.
Pokroić lub rozbić na 24 kawałki.