Bez Umiejętności Tarta Owocowa
No Skill Fruit Tart może być tylko deser szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, skrobię kukurydzianą, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Owocowa, Tarta Owocowa, oraz Sernik Tarta Owocowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C).
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Pokroić w skrócenie przez pocieranie między palcami, aż mieszanina przypomina płatki owsiane. Stopniowo mieszaj w wodzie, aż ciasto będzie wystarczająco mokre, aby trzymać się razem. Zagnieść krótko, tak, aby ciasto trzymało się razem bez kruszenia.
Umieść w lodówce podczas przygotowywania owoców.
W średniej misce wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą.
Dodać brzoskwinie i jeżyny, i wrzucić delikatnie do herbu. Odstawić.
Rozwałkuj ciasto na skorupę w szorstkie koło wielkości talerza obiadowego i umieść na płaskiej blasze do pieczenia. Ułóż owoce na poziomym kopcu w środku ciasta, pozostawiając 1 do 2 cali odsłoniętego ciasta wokół krawędzi. Wyrzuć wszelkie soki, które mogły zgromadzić się w misce z owocami. Złóż ciasto na owoce-krawędzie powinny obejmować niektóre owoce i jagody, ale nie dotrzeć do środka tarty.
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż owoce będą bąbelkowe, a skórka będzie złotobrązowa.
Ostudzić całkowicie przed pokrojeniem na kliny i podaniem.