Bez pieczenia Sernik jagodowy z krakersem Grahama
Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz złoty brązowy cukier, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bez Pieczenia Sernik Dyniowy Z Tostami Pecan Graham Cracker Crust, Idealne ciasto Graham Cracker {piec i nie-piec}, oraz No-Bake puszyste ciasto żurawinowe z krakersem Grahama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj 4 pierwsze składniki w procesorze, aż krakersy graham zostaną drobno zmielone.
Dodaj masło i wanilię; proces aż wilgotne okruchy tworzą. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 cal w górę boki formy sprężynowej o średnicy 9 cali.
Piec skorupę, aż głęboki złoty kolor, o 12 protokół. Super.
Wlać 1/4 szklanki wody do małego rondla; posypać żelatyną.
Odstawić na 10 minut. Mieszaj na bardzo małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści. Odstawić.
Zmiksuj serek, śmietanę, cukier i sok z cytryny w procesorze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jagody; puree aż będzie gładkie (niektóre kawałki jagód pozostaną). Podczas pracy maszyny dodaj ciepłą mieszaninę żelatyny przez rurkę zasilającą i dobrze wymieszaj.
Wlać nadzienie do skorupy. Cover; chill overnight. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.) Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasto. Zwolnij boki patelni.
Śmietanę i cukier ubić w średniej misce, aż do uzyskania jędrnych szczytów.
Masę śmietanową rozprowadzić grubo na wierzchu sernika.
Dżem ciepła w małym rondlu na małym ogniu, aż po prostu stopiony.
Wlać dżem na jagody; wrzucić do herbu. Kopiec pokryte jagody w centrum śmietany, pozostawiając 1-cal gładkiej granicy. Ciasto schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.