Bez Mąki Ciasto Czekoladowe Nutella

Bez Mąki Ciasto Czekoladowe Nutella
Bez mąki ciasto czekoladowe Nutella jest bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 291 osób. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, obrane orzechy laskowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki / Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki # SundaySupper.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 350° F. spód i boki 9-calowej patelni sprężynowej z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść dno patelni na dużym arkuszu folii i złóż folię po bokach, aby stworzyć wodoodporną uszczelkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić orzechy laskowe w robocie kuchennym i proces do drobno zmielone, 15 do 30 sekund; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Umieść słodko-gorzką czekoladę, mleczną czekoladę i masło w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Podgrzewać, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina się stopi.
6
Wyjąć z ognia i wymieszać z Nutellą i posiekanymi orzechami laskowymi, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
7
W misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie ubijaj jajka z cukrem i solą na średniej prędkości, aż podwoi się objętość, 3 do 4 minut. Złóż 1/3 jajka do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić. Delikatnie złóż pozostałe jaja, aż nie pozostaną smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
W umytej misce miksera ubij śmietanę na średniej prędkości do miękkiego szczytu, około 30 sekund. Złóż do mieszaniny czekolady, aż nie pozostanie smuga.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Umieść patelnię w patelni do pieczenia i napełnij patelnię 1-calową gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
11
Piec, aż środek jest po prostu ustawić i torte nie jiggle po wstrząśnięciu, 60 do 70 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
12
Wyjmij patelnię springform z patelni do pieczenia i umieść na stojaku chłodzącym, aby ostygnąć około 30 minut. Schłodzić do całkowitego Ustawienia, 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
13
Umieścić czekoladę i śmietanę w kuchence mikrofalowej dowód miski i ciepła, często mieszając, aż mieszanina jest ciepła i czekolada topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
14
Ubijać, aż mieszanina będzie gładka. Schłodzić, jeśli to konieczne, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby wystudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
15
Lekko kurz torte z kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
16
Umieść mieszaninę czekolady w torbie rurowej wyposażonej w końcówkę i rurkę 16 zaokrąglonych kopców wielkości łyżeczki wzdłuż obwodu torte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
17
Na każdym kopcu czekolady ułożyć orzech laskowy. Gdy jest gotowy do podania, Uruchom ostry nóż wzdłuż wnętrza patelni i usuń boki springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn