Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 305 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, olej, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Reese ' s Peanut Butter Chocolate Chunk Cookies {Gluten Free}, Ciasteczka czekoladowe z lukrem z masła orzechowego (smak jak Reese ' s), oraz Reese ' s™ Peanut Butter Cup Snack Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. przykryj 8-calową patelnię do pieczenia folią i spryskaj sprayem do pieczenia.
Dodaj Betty Crocker Reeses Peanut Butter & Chocolate Chunk Cookie
Wymieszać, masło, olej, jajka i wodę do średniej wielkości miski do mieszania, wymieszać łopatką do połączenia.
Wlać ciasto i na patelnię do pieczenia i równomiernie rozprowadzić gumową szpatułką.
Piec przez 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Odstawić patelnię na około 5 do 10 minut. Następnie wyjmij folię z patelni do pieczenia, aby usunąć ciasto i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na blasze do pieczenia.
Dodaj masło orzechowe i masło do dużej miski lub do miski miksera stojaka.
Wymieszaj z mocowaniem ubijaka za pomocą miksera stojącego lub miksera elektrycznego do uzyskania gładkości.
Dodać ekstrakt z wanilii i wymieszać do połączenia.
Dodać cukier i wymieszać. Konsystencja będzie krucha.
Stopniowo dodawać mleko, jedną łyżkę na raz i mieszać, aż będzie gładkie i kremowe. Przechowywać w lodówce lukier, gdy nie jest używany.
Za pomocą przesuniętej szpatułki dodaj lukier do górnej części ciasta. Top z mini czekoladowe chipsy.
Pokroić w kwadraty i podawać.