Best Ever Pecan Pie Bars

Najlepsze w historii Pecan Pie bary może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deser. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 253 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, kawałków do pieczenia toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mąkę, cukier i masło razem w misce; nacisnąć na patelnię do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
W misce wymieszać słodzone mleko skondensowane, kawałki do pieczenia toffi, pekany i jajka; zalać gorącą skórką.
Piec w piekarniku, aż rumiane i bulgotanie, o 25 więcej minut. Schłodzić przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.