Best Ever Fudge
Need a deser bezglutenowy? Najlepsza Krówka może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten przepis służy 23. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, pianki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia jelly roll 1-11x16 cali. Odstawić.
W dużym, ciężkim rondlu połącz cukier, mleko, wanilię i masło. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i dodać pianki, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleczne chipsy czekoladowe i niesłodzoną czekoladę. Wymieszać do rozpuszczenia i wygładzenia. Wymieszać z orzechami.
Wlać do przygotowanych patelni.
Niech fudge siedzieć co najmniej 24 godziny przed cięcia na kwadraty. Przechowywać w lodówce dla łatwiejszego cięcia.