Best - Ever Banana Splits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać najlepsze w historii Banana Splits spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 207 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, vanillan i lody czekoladowe, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Banana Splits, Grillowane Banany....OH YES I DID, oraz Grillowane Banany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Na średniej patelni, połączyć 1 łyżkę cukru z 1 łyżką wody i gotować tylko do momentu rozpuszczenia cukru.
Dodać migdały i wrzucić do herbu.
Rozłóż migdały na przygotowanym arkuszu i piecz przez 10 minut, aż będą lepkie i dopiero zaczną brązowieć.
Posypać solą, wymieszać i piec przez około 10 minut dłużej, mieszając raz lub dwa razy, aż uzyska złoty kolor.
Niech ostygnie całkowicie.
Tymczasem w średnim rondlu połącz pozostałe 2 łyżki cukru z kakao w proszku, brązowym cukrem i szczyptą soli.
Dodać syrop kukurydziany i śmietanę i ubić na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu przez 30 sekund.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie chipsy i masło, aż się stopi. Wymieszać wanilią.
Łyżka lodów waniliowych i czekoladowych do łodzi bananowych i połóż połówki bananów obok. Top z gorącym sosem krówkowym, bitą śmietaną i kandyzowanymi migdałami i podawać od razu.