Best Butternut Squash Soup Ever
Najlepsza zupa dyni kiedykolwiek może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mielone ziele angielskie, tymianek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; gotować cebulę, czosnek i tymianek w gorącym maśle, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj squash i kurczaka bulion; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż squash jest miękka, 10 do 15 protokół. Bulion pokruszyć do zupy; doprawić kminkiem, zielem angielskim, solą i pieprzem; zdjąć z ognia.
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż w połowie. Przytrzymaj pokrywkę blendera na miejscu ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender za pomocą kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę przed pozostawieniem jej na puree. Puree partiami, aż będzie gładkie i wlać do miski. Alternatywnie, można użyć blendera kija i puree zupę w garnku.