Bess London ' s Pecan Tassies
Orzeszki pekanowe Bess London mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 108 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tasiemiece Orzechowe, Tasiemiece Orzechowe, oraz Tasiemiece Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Z mikserem elektrycznym, ubić 1/2 szklanki masła i twarogu, aż będzie gładka.
Dodać mąkę i ubić do całkowitego połączenia. Przykryć miskę folią i schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spray 24-cup mini-muffin patelni z gotowania sprayu.
W dużej misce, ubić razem roztopione masło, jajko, brązowy cukier, wanilia i sól, aż będzie gładka. Odstawić.
Uformuj schłodzone ciasto na 24 kulki o średnicy około 1 cala. Wciśnij każdą kulkę do filiżanki patelni do muffinów, równomiernie rozprowadzając po bokach, a następnie łyżeczkę 1 łyżeczki orzechów pekan do każdej filiżanki muffinów. Napełnij każdą filiżankę mieszaniną jajek, aż do równomiernego rozłożenia, w każdej z nich około 1 łyżeczki.
Piec, aż nadzienie jest ustawione, o 25 protokół. Ostudzić na drucianym stojaku przez 10 minut,a następnie wyjąć z patelni muffin.