Berries ' N ' Cream Dessert
Jeśli masz w pobliżu 20 minut do spędzenia w kuchni, deser Berries 'N' Cream może być wyjątkowy bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 174 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, cukier, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 20%. Jagody i kremowe Trójkąty deserowe, Kubki Deserowe Z Jagodami I Kremem Cynamonowym, oraz Deser czwartego lipca w ostatniej chwili: jagody i gwiazdy ciasta śmietankowego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce ubij śmietanę i brązowy cukier. Dodaj lody. Przechowywać w lodówce.
W schłodzonej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodaj cukier i wanilię; ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty i cukier się rozpuści. Złóż mieszankę śmietany i jagody.
Wlać do serwujących potraw.
Podawaj natychmiast lub wstaw do lodówki.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Deser można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "