Beignets z rakami i sosem Cajun
Beignets z rakami z sosem Cajun Dipping Sauce zajmuje około 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 24 osób. Ta przystawka ma 210 kalorii , 5 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, masła, oleju i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to kreolskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 28% , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Powdered Buttermilk Beignets With Raspberry and Chocolate Dipping Sauce , Beignets i Bourbon Street Beignets .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajko, raki, cebulę, masło, sól i pieprz cayenne. Wymieszaj mąkę, aż się połączy.
Na patelni elektrycznej lub w głębokim frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Wkładaj łyżką porcje ciasta, kilka na raz, do gorącego oleju. Smaż do uzyskania złotego koloru z obu stron.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
W małej misce wymieszaj majonez, ketchup, chrzan (jeśli chcesz) i sos pieprzowy.