Beef Shepherd ' s Pie
Przepis Beef Shepherd ' s Pie jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Jeśli masz mleko, sól koszerna, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Mielona wołowina pasterska, oraz Ciasto pasterskie z makaronem wołowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek i 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, pieczarki, czosnek, połowę soli i oregano. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać pastę pomidorową i gotować, aż grzyby będą miękkie i pasta pomidorowa zmieni kolor ceglastoczerwony, o 8 minut więcej. Wymieszać wołowinę, bulion, pozostałą sól, Worcestershire, i trochę pieprzu, rozbijając wszelkie duże kępy mięsa, gotować, aż mięso nie jest już różowy, o 3 protokół.
Przenieść mięso i warzywa do 2-quart owalne danie zapiekanki i rozłożyć puree na górze, pozostawiając 1/4-cala granicy wokół krawędzi. W razie potrzeby wykonaj dekoracyjny wzór na wierzchu ziemniaków.
Posypać serem, jeśli jest używany, i kropki z pozostałą łyżką masła.
Piec, aż ziemniaki brązowy i soki bubble wokół krawędzi, o 40 protokół.
Ostudzić przez 10 minut przed podaniem.
Umieść ziemniaki w rondlu z zimną wodą, aby pokryć około 1 cala i dodaj sól. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, odkryte, aż ziemniaki będą miękkie, ale nie mushy, o 15 protokół. W tym samym czasie połączyć mleko i masło w małym rondlu i ogrzać na małym ogniu, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do rondla. Wrzucić ziemniaki na średnim ogniu do wyschnięcia.
Dodać rozgrzaną mieszaninę mleka i rozgnieść ziemniaki, aż będą lekko grube, następnie wymieszać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.