Beef' n ' Cheese Dip
Beef' n ' Cheese Dip wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 6G tłuszczu i w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 16. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką śmietanę, okrągły chleb żytni, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Garnek Roast Beef Philly Cheese Steak Dip, Wolnowar Pieczeń Wołowa Philly Cheesesteak Francuski Dip Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Dip Queso Blanco (Dip z białego sera), druga i ostatnia próba.
Instrukcje
W dużej misce połącz serek śmietankowy, ser cheddar i śmietanę. Dodaj wołowinę, cebulę, paprykę i sos Worcestershire.
Odetnij górną czwartą część bochenka chleba;ostrożnie wydrążyć dno, pozostawiając 1-in. shell. Kostka usunięto chleb i górną część bochenka; odstawić.
Napełnij skorupę chleba mieszanką wołową. Zawiń w folię; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do podgrzania.
Podawać z warzywami i zarezerwowanymi kostkami chleba.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.