Becky ' s Gourmet Południowo-Zachodnia Sałatka Taco lub Nachos ze stekiem

Przepis Becky Gourmet Południowo-Zachodnia Sałatka Taco lub nachos ze stekiem może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 35 minut. Ta przystawka ma 773 kalorie, 48g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mieloną kolendrę, chili w proszku, fasolę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Południowo-zachodnia Sałatka taco BLT, Południowo-Zachodnia Rybna Sałatka Taco, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Kurczakiem Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni lub wok.
Dodać cebulę i grzyby. Gotować na średnim ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając (aż ładnie rumiane).
Dodaj paski wołowiny i przyprawy do smaku (używam dużo czosnku!). Dobrze wymieszać, aby pokryć. Cook @ 10 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż pożądana doneness.Do Sałatki Taco:.
Podawać ciepłe mięso na szczycie łóżka z mieszanej sałaty, pomidory, fasola, kukurydza, pokrojone czarne oliwki, zielona cebula, plastry awokado, wycisnąć świeżego soku z limonki, i pokruszone chipsy (patrz lista dodatków).Na Nachos:.Alternatywnie, warstwa mięsa i ulubionych dodatków między warstwami chipsów tortilla, top z rozdrobnionym serem, i pop do kuchenki mikrofalowej na minutę, aż ser topi.Na wierzch nałożyć odrobinę meksykańskiej śmietany lub sosu Ranch, szczyptę chili w proszku i wycisnąć świeżą limonkę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.