Becel® Pikantna Mieszanka Grzybowa
Becel® Savoury Mushroom Medley to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka sherry, liści tymianku, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Podobne przepisy to Jarmuż i pieczarki pikantna baklava, Pikantne pieczarkowe nadziewane polędwiczki wieprzowe, oraz Brokułowo-Grzybowa Mieszanka.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić margarynę Becel® maślany smak na średnim ogniu i gotować grzyby i cebulę 10 minut lub do prawie przetargu i zaczyna brązowieć. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę. Wymieszać z sherry, tymiankiem i czarnym pieprzem i gotować, mieszając często, 2 minuty lub do momentu wchłonięcia sherry.