Bean' N ' Beef Crescent Pie
Bean ' N ' Beef Crescent Pie trwa z grubsza 35 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 401 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera cheddar, salsy, bułek półksiężycowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z wołowiną i fasolą, Ciasto z wołowiną i fasolą, oraz Pikantne ciasto Fasolowo-wołowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Dodaj przyprawę do taco i salsę; dusić bez przykrycia, aż zgęstnieje. W międzyczasie rozwiń ciasto z półksiężyca. Naciśnij na dole i w górę boków nie natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia; uszczelnij perforacje.
Rozłóż serek śmietankowy na cieście.
Wymieszaj smażoną fasolę z mieszanką wołową. Łyżka nad warstwą sera śmietankowego.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Posyp serem; piec 5 minut dłużej lub do stopienia sera.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Angel Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.