BBQ Mango Tilapia

BBQ Mango Tilapia
BBQ Mango Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 2,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 49 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mango, melasę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to BBQ Mango Tilapia, Tilapia grillowana z Mango, oraz Grillowana Tilapia z Mango dla 2.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć sos pomidorowy, nektar mango, ketchup, brązowy cukier, ocet, melasa, i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Nektar Z MangoNektar Z Mango
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dokładnie ubij, a następnie wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory i mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść rybę i sos w pojemniku i wrzuć do płaszcza. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
4
Przynieś patelnię rozpyloną rozpylaczem nonstick na średnie ciepło na piecu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
5
Dodaj rybę i marynatę. Gdy marynata zaczyna gotować, przykryć i gotować, aż ryba będzie miękka i gotowane przez, o 5 protokół. Talerz tilapia i góry z nadmiarem marynaty z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
TilapiaTilapia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Udekoruj kolendrą i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
7
W porcji: kalorie: 197; tłuszcz całkowity: 2,5 grama; tłuszcz nasycony: gramy; białko: 26,5 grama; Węglowodany całkowite: 18 gramów; cukier:15 gramów; błonnik: 1 gram; Cholesterol: miligramy; sód: 500 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn