BBQ Indyk Pita

BBQ Indyk Pita
BBQ Indyk Pita może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać bull ' s-eye oryginalny sos barbecue, mleko łagodny ser cheddar, indyk, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj BBQ Indyk Pita, Tacos Z Indykiem Pita, oraz Easy Turkey Pita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chlebek pita posmarować sosem barbecue, doprawić pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Umieścić na płytce do mikrofalówki.
3
Mikrofalówka na wysokości 1 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn