Bbq cebula i wędzone Gouda Quesadillas z grochu Shoot Mini Sałatka

Bbq cebula i wędzone Gouda Quesadillas z grochu Shoot Mini Sałatka
Przepis Bbq cebula i wędzone Quesadillas Gouda z grochu strzelać Mini sałatka jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 948 kalorii, 35g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zakupionego sosu barbecue, kiełki grochu, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bbq Cebula I Wędzone Gouda Quesadillas Z Grochu Shoot Mini Sałatka, Wędzony Goudan i słodka cebula Quesadillas, oraz Grillowany Grill cebula i wędzone Gouda Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i smażyć, aż prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać sos barbecue i 2 łyżki wody. Mieszaj, aż cebula będzie równomiernie pokryta, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
CebulaCebula
WodaWoda
5
Umieść 4 tortille na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
6
Posypać 1/4 sera, następnie 1/4 kolendry i 1/4 cebuli na każdej tortilli. Wierzch każdą drugą tortillą i naciśnij, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SerSer
CebulaCebula
7
Patelnia pędzla z 1 łyżeczką oleju; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać 1 quesadilla; gotować, aż ser się rozpuści, o 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Pokrój każdą quesadillę na ćwiartki; ułóż 4 ćwiartki na każdym talerzu. Wrzuć pędy grochu w średniej misce z 5 łyżeczkami oleju, ostrym sosem i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
Ostry SosOstry Sos
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Podawać sałatkę z quesadillas.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn