Bbq cebula i wędzone Gouda Quesadillas z grochu Shoot Mini Sałatka
Przepis Bbq cebula i wędzone Quesadillas Gouda z grochu strzelać Mini sałatka jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 948 kalorii, 35g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zakupionego sosu barbecue, kiełki grochu, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bbq Cebula I Wędzone Gouda Quesadillas Z Grochu Shoot Mini Sałatka, Wędzony Goudan i słodka cebula Quesadillas, oraz Grillowany Grill cebula i wędzone Gouda Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Podgrzać 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż prawie miękkie, o 5 protokół.
Dodać sos barbecue i 2 łyżki wody. Mieszaj, aż cebula będzie równomiernie pokryta, około 2 minut.
Umieść 4 tortille na powierzchni roboczej.
Posypać 1/4 sera, następnie 1/4 kolendry i 1/4 cebuli na każdej tortilli. Wierzch każdą drugą tortillą i naciśnij, aby przylegać.
Patelnia pędzla z 1 łyżeczką oleju; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać 1 quesadilla; gotować, aż ser się rozpuści, o 2 minut na stronie.
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku. Powtórz z pozostałymi quesadillas.
Pokrój każdą quesadillę na ćwiartki; ułóż 4 ćwiartki na każdym talerzu. Wrzuć pędy grochu w średniej misce z 5 łyżeczkami oleju, ostrym sosem i szczyptą soli.
Podawać sałatkę z quesadillas.