Bażant z kiszoną kapustą
Bażant z kiszoną kapustą to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 633 kalorie, 18g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, piwo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant pieczony w garnku, oraz Zupa Z Bażantów dla podobnych receptur.