Bażant Marynowany Gin
Bażant marynowany ginem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz śliwki, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Balotyna bażanta, oraz Bażant pieczony w garnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, rezerwując 1/2 szklanki mieszanki.
Bażanty umieścić w pozostałej mieszaninie w plastikowej torbie. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 30 minut.
Wyjąć bażanty z marynaty, wyrzucając marynatę w worku.
Posypać solą; bażanty brązowe ze wszystkich stron w gorącym oleju w dużej patelni do pieczenia na średnim ogniu.
Piec w temperaturze 400 przez 40 do 50 minut.
Wyjmij bażanty z patelni; utrzymuj ciepło.
Zagotować marynatę na patelni na dużym ogniu, mieszając, aby rozluźnić rumiane cząstki. Wymieszać z czerwonym winem i gotować 4 do 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej w średnim rondlu, odrzucając ciała stałe.
Dodać suszone śliwki i bulion, i gotować na wolnym ogniu 5 minut; zdjąć z ognia, i mieszać w maśle, aż się stopi.
Bażanty kroimy na ćwiartki; układamy na półmisku.
* Osiem (od 1 do 1,5 funta) Kur kornwalijskich stanowi pyszną substytucję dla bażantów.