Bażant Fricassee
Bażant Fricassee jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant pieczony w garnku, oraz Bażant pieczony w garnku.
Instrukcje
Połączyć 1/2 szklanki mąki, sól i pieprz w papierowej torbie.2
Dodaj bażanta, 2 do 3 sztuk na raz.3 wstrząsnąć dobrze płaszcz.4 w dużej ciężkiej patelni brązowy Bażant w maśle (350° na patelni elektrycznej).5
Dodać cebulę i marchewkę, gotować 2 protokół.6
Dodaj 1 puszkę bulionu i goździków.7 zmniejszyć ogień (200°) przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 do 55 minut lub do miękkości, dodając 2 puszka bulionu w razie potrzeby, aby zapobiec gotowaniu wszystkich soków.8
Wyjąć na ciepły talerz.9 odmierz 1 szklankę bulionu, Odrzuć pozostały bulion.10 Powrót bulionu na patelnię.11 W przykręcanym słoiku wstrząsnąć lekką śmietaną i 3 łyżki mąki do wymieszania.12 wymieszać do bulionu na patelni, gotować i mieszać aż zgęstnieje i bąbelkami.13 wymieszać natkę pietruszki i sok z cytryny.14