Bażant Fricassee

Bażant Fricassee
Bażant Fricassee jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant pieczony w garnku, oraz Bażant pieczony w garnku.

Instrukcje

1
Połączyć 1/2 szklanki mąki, sól i pieprz w papierowej torbie.2
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Dodaj bażanta, 2 do 3 sztuk na raz.3 wstrząsnąć dobrze płaszcz.4 w dużej ciężkiej patelni brązowy Bażant w maśle (350° na patelni elektrycznej).5
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i marchewkę, gotować 2 protokół.6
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj 1 puszkę bulionu i goździków.7 zmniejszyć ogień (200°) przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 do 55 minut lub do miękkości, dodając 2 puszka bulionu w razie potrzeby, aby zapobiec gotowaniu wszystkich soków.8
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Wyjąć na ciepły talerz.9 odmierz 1 szklankę bulionu, Odrzuć pozostały bulion.10 Powrót bulionu na patelnię.11 W przykręcanym słoiku wstrząsnąć lekką śmietaną i 3 łyżki mąki do wymieszania.12 wymieszać do bulionu na patelni, gotować i mieszać aż zgęstnieje i bąbelkami.13 wymieszać natkę pietruszki i sok z cytryny.14
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Jasny KremJasny Krem
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać nad bażantem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn