Bażant Duszony
Duszony Bażant może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz Apple jack, jabłka, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Duszone Nogi Bażanta Z Kapustą I Winogronami, Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami, oraz Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W dużym piecu holenderskim, na średnim ogniu, brąz bażanty w oleju z krokosza barwierskiego ze wszystkich stron. Pokrojone jabłka i cebulę włóż do bażantów.
Wylej jabłko na wszystko i rozpal je. Potrząśnij patelnią, aż płomienie ustąpią. Wierzchołki bażantów odkurzyć gałką muszkatołową.
Piec pod przykryciem przez około 1 godzinę, lub do momentu, gdy sok będzie czysty, gdy nóż zostanie włożony w udo.
Bażanty, jabłka i cebulę wyjąć na talerz i ogrzać w piekarniku.
Przenieść soki do rondla i doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Wymieszać w pół i pół i niech gotować przez 5 protokół, często mieszając. Doprawić do smaku mieszanką przypraw bez soli i zmielonym czarnym pieprzem.