Batony Żurawinowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawina-orzech Power Bars spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 16. Jeśli masz naturalny cukier trzcinowy, krystalizowany imbir, dmuchane płatki z brązowego ryżu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Żurawinowo-Kokosowe, Batoniki Czekoladowo-Żurawinowe, oraz Batoniki Żurawinowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko spryskać 8-by-11-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące i złoty, o 9 protokół.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Przenieść orzechy włoskie do dużej miski.
Dodaj dmuchany ryż, płatki owsiane, żurawiny, otręby owsiane i imbir i wrzucić dobrze.
W małym rondlu, połączyć syrop brązowy ryż, cukier trzcinowy i sól i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina lekko zgęstnieje, około 4 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Syrop wlać do mieszanki ryżowo-owsianej i dokładnie wymieszać.
Przenieść ciepłą mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i lekko zapakować łopatką nasmarowaną sprayem do gotowania.
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 45 minut przed cięciem na 16 barów.