Batoniki żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok z cytryny, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony Żurawinowe, Batony Żurawinowe, oraz Batony Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, Mąkę połączyć z cukrem cukierniczym; pokroić w maśle, aż kruszeje. Naciśnij na nasmarowane 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodaj mleko i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Mleko
5
Zalać skórką. W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą i brązowy cukier. Wymieszać z sosem żurawinowym do połączenia. Łyżka na warstwę twarogu. Do polewy, połączyć mąkę i brązowy cukier w misce; pokroić w masło. Złożyć orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Serek śmietankowy
Brązowy Cukier
Skrobia Kukurydziana
Orzechy Włoskie
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Posypać nadzieniem.
7
Piec w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż polewa będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny przed cięciem.