Batony Z Serem Śmietankowym Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe batony z kremem z masłem orzechowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 36. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 94 kalorii. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, brązowy cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Czekoladowo-Kremowy Ser-Batony Z Masłem Orzechowym, Serek Nadziewany Masłem Orzechowym Batoniki Z Kawałkami Czekolady, oraz Batony Do Lodów Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie Keto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Połącz 1 szklankę mąki, 1/4 szklanki zapakowanego brązowego cukru, 1/2 szklanki masła lub margaryny i 3/4 szklanki rozpuszczonych kawałków czekolady w dużej misce.
Dobrze wymieszaj. Naciśnij na dno niesmażonej patelni 11 x 7 cali. Na wierzch z 2 szklankami chipsów z masłem orzechowym
Aby zrobić nadzienie: ubij 1/2 szklanki białego cukru, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/3 szklanki masła i 8 uncji. ser śmietankowy w dużej misce do uzyskania gładkości.
Dodaj 1 szklankę niebielonej mąki, 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1/4 łyżeczki soli, 1 łyżkę wanilii i 1 łyżkę rumu. Dobrze wymieszaj.
Rozłóż na chipsach z masłem orzechowym.
Piec, aż brzegi będą jasnobrązowe i zastygną, 35-40 minut.
Aby zrobić glazurę: rozpuść 1/4 szklanki kawałków czekolady1 łyżka rumu i 1 łyżeczka wody w małym rondlu na małym ogniu. Ciągle mieszaj, aż będzie gładka.
Skrop nadzienie, gdy jest ciepłe. Wstaw do lodówki na 1 godzinę i pokrój w batony. Przechowywać w lodówce.